Landman Siermetaal

Uw specialist in het maken van sierhekwerken en inrijpoorten op maat!

In onze moderne werkplaats in Hoevelaken worden sierhekwerken en inrijpoorten door onze ervaren medewerkers geheel op maat gemaakt. Het is mogelijk om uw persoonlijke wensen of ideeën in het hekwerk te laten verwerken, zodat u een uniek product krijgt. Onze hekwerken en inrijpoorten worden roestwerend behandeld door deze te galvaniseren (volbad verzinkt) en daarna tweemaal te poedercoaten (primerlaag en polyester deklaag) in de door u gewenste RAL-kleur.

Door deze 3 behandelingen is uw hekwerk geheel onderhoudsvrij.

In onze showroom zijn al onze producten te bezichtigen en kunt u materiaalkeuzes maken voor het door u gewenste hekwerk of poort.

De geschiedenis van Landman Siermetaal

In 1997 is Gert Landman begonnen met het maken van sierhekwerken in de schuur achter het huis in Nijkerkerveen. Hij maakte dit voor familie, vrienden en bekende. Doordat er steeds meer vraag kwam naar de sierhekwerken is Gert in 1998 helemaal voor zichzelf begonnen.

Hij heeft toen het bedrijf Landman Siermetaal opgericht. Dit groeide zo snel dat binnen een half jaar de eerste werknemer werd aangenomen. Enkele jaren later volgde er een tweede werknemer en werd de schuur achter het huis te klein, er werd toen gezocht naar een nieuwe bedrijfslocatie.

In 2002 werd industriegrond in Hoevelaken gekocht en daar is het huidige pand gebouwd. Dit pand werd dusdanig groot gebouwd dat het nu nog steeds voldoende ruimte biedt.